| خانه | ثبت نام | بازی | فال حافظ | کاربران | جستجو |
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر سنجیه دیگه | |||
| موافق |
|
9 | 52.94% |
| مخالف |
|
3 | 17.65% |
| ممتنع |
|
5 | 29.41% |
| رأی دهندگان: 17. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
نــاظم انجمن
|
خب...تو بیشتر فروم ها مشخصات کاملتری از کاربران میذارن
یعنی اکه سایت موبایل باشه تو بخش اطلاعات عمومی کن در کنار هر پست فرستنده هست اطلاعاتی از قبیل سیم کارت...گوشی...و...میذارن تو فروم ما چون اینجا قراره علمی باشه....رشته و دانشگاه و سال ورود و گرایش و مقطع تحصیلی و... را ثبت کنیم اگه کسی چیزیخواد یا سوالی داشته باشه راحت تر میتونه از کسیکه تو اون زمینه هست بپرسه...
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید behrouz سپاس کرده است . |
|
|
#2 |
|
مدیریت توسعه سازمانی فروم!
|
رشته رو كه داريم ، با دانشگاه مخالفم ، به دو علت : 1. اسم فروم دانشجويان دانشگاه خوارزميه ! يعني اكثرا ً براي اينجاييم و تعداد كمي مهمان داريم .
2. اگه براي سوال پرسيدن هم ميگي كه دانشجوي دانشگاه خاصي بودن دليل بر بهتر و بدتر بودن نيست ، فقط بايد واقعا ً دانشجو باشيم ، منظورمو ميفهميد كه؟ پس خوارزمي و دولتي و آزاد و تهران و شهرستان و ... فرقي ندارن. با سال ورود و مقطع تحصيلي هم موافقم. گرايش رو هم جلوي همون رشته ميتونن بنويسن ، به نظرم اضافه است ، اگه فكر ميكنيد لازمه ، خوب ميذاريم! كلا ً اطلاعات ديگه اي به نظرم بايد باشه ولي نميدونم چي ، نظرتونو بنويسيد اينجا تا ترتيب اثر داده بشه!!
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید rop-rope سپاس کرده است . |
|
|
#3 |
|
کاربر خودمونی
|
منم با رشته و گرايش موافقم. شايد سال ورود هم بد نباشه. اما من مي گم يه چيز ديگه مثل تخصص (نه علاقه مندي ها) داشته باشيم كه كاربراي ديگه سوالاي تخصصي تو اون زمينه رو بدونن از كي بپرسن. بعدشم اينا كنار آيدي باشه، نه فقط توي پروفايل.
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید hami سپاس کرده است . |
|
|
#4 |
|
نــاظم انجمن
|
به این مثال توجه کنین
این مربوط به یک سایت موبایل هست ![]() در حالیکه ما فقط محل سکونت را گذاشتیم ...خب اونهم تقریبا همه طنز نوشتن .... اون نباشه هم اتفاقی نمیافته... بحث پرسیدن از دانشجوی دانشگاه تهران یا ازاد یا چیز دیگه نیست...ادم باید از اعتبار حرف طرف مطمئن باشه...تو همون مثال بالا اگه من مشکلی راجع به گوشیم باشه اول به حرف اقای فرید توجه میکنم چون خودش این گوشی را داره...توبخش ای تی هم اول به مهندسی ای تی توجه میکنم تا بقیه و.... فکر کن یک فیزیک دان بیاد یک مطلب پزشکی بذاره واسن جواب به یک دانشجوی پزشکی...خب اون فرد مطلبو میخونه ولی اگه همونو یک پزشک بذاره فکرشو درگیرش میکنه تا از تجربه ی اون فرد استفاده کنه... بحث هم همینه...یک مطلب ریاضی کسی سوال کنه...مطمئنن اگه یک روانشناس و یک ریاضی دان با هم جواب بدن من باشم اول جواب اون ریاضی دان را میخونم
ویرایش توسط behrouz : 03-03-2010 در ساعت 05:37 PM |
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید behrouz سپاس کرده است . |
|
|
#6 |
|
مــدیــر بخش سینما و تلویزیون
سپاس ها: 1,146
سپاس شده 801 در 228 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
بحت دل سوزوندن نیست ...
به نظرم یه گزینه کم داره.... ممتنع
فرقي نمي كند گودال آب كوچكي باشي يا درياي بي كران ... زلال كه باشي آسمان با توست... ویرایش توسط Jalal : 03-04-2010 در ساعت 09:24 PM |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|